Contactează-ne

gourmet coffee

Sediu

Str. Lt. Negulescu Petre, nr. 1, sector 2, București 022547

Completează formularul alăturat pentru a ne contacta

– Gourmet Coffee –

După confirmarea comenzii cafeaua este prăjită și măcinată, dacă este cazul, ambalată și pregătită pentru livrare.

Comenzile primite de luni pană joi la ora 11 se pregătesc în aceeași zi și sunt preluate a doua zi de către curier.

Comenzile primite de joi (după ora 13) până luni dimineața sunt procesate și pregătite luni și vor fi preluate marțea de către curier.
  Asigurăm calitatea cafelei de specialitate, oferind soluții individuale, integrate și eficiente 

  Încă din 1996 ne implicăm într-o manieră activă în segmentul de cafea de specialitate. Mai mult de atât, oferim soluții complete tuturor firmelor ce administrează baruri sau restaurante dar și societăților ce dețin aparate automate pentru cafea (vending), care își doresc să ridice calitatea cafelei vândute, fără să ridice și costurile materiei prime. Totodată, scopul nostru este ca firma ta să poată beneficia de gourmet coffee la un preț cât mai avantajos, având în același timp posibilitatea de a crea propria marcă de cafea, conform cerințelor și nevoilor clientului. Pe lângă gama unică de cafea, firma noastră îți mai poate oferi și alte servicii legate de tot ce înseamnă gourmet coffee, astfel: echipamente și ustensile pentru bar, sampling în unitățile clientului cu o echipă bine instruită, cursuri de instruire pentru barista, aparate filtru pentru catering profesional, consumabile (cești, pahare de unică folosință, zahăr, palete pentru amestecat zahărul, ciocolată caldă), automate de cafea (vending), dar și întreținerea aparatelor profesionale de cafea lunar, pe bază de contract.

   

  Cum definim parteneriatul cu Gourmet Coffee?

  În primă fază, efectuăm cu atenție definirea segmentului de piață și de preț și ne hotărâm împreună asupra cantității și calității cafelei gourmet. Mai mult de atât, specialiștii noștri instruiți vor fi gata să vă ajute să găsiți caracteristicile potrivite afacerii tale.

  Apoi, urmează crearea amestecurilor propriei mărci de cafea de specialitate. Conform gustului tău, a focus-grupurilor care se vor alcătui și a cunoștințelor noastre se va decide formula personalizată de gourmet coffee. Următorul pas este crearea ambalajului adecvat, conform identității brandului și a cerințelor logistice, aranjând eșantioane de ambalaj.

  Ultimul pas este livrarea mărcii de cafea proaspăt prăjită, conform cererilor tale. Cafeaua gourmet este prăjită în fabrica noastră, iar în 24 de ore va ajunge în depozitul tău.

   

  Ce se întâmplă după confirmarea comenzii?

  După ce ai plasat o comandă, cafeaua va fi prăjită și măcinată, dacă este cazul, ambalată și pregătită pentru livrare. Din punct de vedere al fluxului de comandă, comenzile primite de luni pană joi la ora 11:00 se pregătesc în aceeași zi și sunt preluate a doua zi de către curier. Comenzile primite de joi (după ora 13:00) până luni dimineața sunt procesate și pregătite luni și vor fi preluate marțea de către curier.

  Shopping Cart
  scroll-top