Politică de confidențialitate

Cine suntem

Adresa site-ului nostru web este: https://gourmetcoffee.ro.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media

Dacă încarci imagini pe site-ul web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe site-ul nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și site-ului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel site web.

Cu cine partajăm datele tale

Dacă ceri resetarea parolei, adresa ta IP va fi inclusă în emailul pentru resetare.

Cât timp îți păstrăm datele

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ și toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului

Politica de confidenţialitate la Gourmet Coffee

Colectarea şi utilizarea datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Gourmet Coffee SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Gourmet Coffee SRL, în calitate administrator al website-ului www.gourmetcoffee.ro este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 

Gourmet Coffee SRL respectă caracterul privat şi administrează în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate, datele furnizate de dumneavoastră atunci când utilizaţi acest website.

 

Gourmet Coffee SRL poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră şi dacă ni le furnizaţi voluntar. Aceste date vor fi stocate în mod securizat pe serverul care găzduieşte website-ul nostru.

 

Cine are acces la datele dumneavoastră?

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: Gourmet Coffee SRL

Nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

 

Scopul principal al colectării datelor este: efectuarea comenzii si obtinerea informatiilor pentru livrare.

 

Dumneavoastra beneficiaţi de:

 

Dreptul la acces:  

 

Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta GOURMET COFFEE care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

 

Dreptul la portabilitate:

Ori de câte ori GOURMET COFFEE  vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

 

Dreptul la rectificare: 

Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont GOURMET COFFEE  puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.

 

Dreptul la ștergerea datelor:

Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de GOURMET COFFEE, cu excepția următoarelor situații:

 

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;

* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;

* aveți o datorie neplătită la GOURMET COFFEE, indiferent de metoda de plată;

* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;

* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

 

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: 

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în GOURMET COFFEE. Astfel nu vom continua să prelucram datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

 

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:

Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

 

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

 

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;

* modificând setările contului dumneavoastră pe gourmetcoffee.ro;

 

Dreptul la restricționarea prelucrării:

Aveți dreptul să solicitați ca GOURMET COFFEE să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

 

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim pe gourmetcoffee.ro, GOURMET COFFEE va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, GOURMET COFFEE trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.

* dacă GOURMET COFFEE nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

 

Cum vă puteți exercita drepturile?

Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa contact@gourmetcoffee.ro

 

Responsabilul cu protecția datelor:

Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa contact@gourmetcoffee.ro, menționând DPO în subiectul mesajului.

 

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere: 

Dacă sunteți de părere că GOURMET COFFEE vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@gourmetcoffee.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Pentru cumparaturile online:

Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe gourmetcoffee.ro, prelucrând comenzile prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea produselor comandate. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa/adresele dvs partenerilor externi (de ex. curieri).

Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit.

 

* informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;

* informații despre plăți și istoricul plăților;

* informații despre credit;

* informații despre comenzi.

 

De asemenea, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:

 

* istoricul clicurilor;

* navigare și istoricul navigării.

 

Vă vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ. Aveți dreptul să vă închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră va înceta să existe și veți fi considerat inactiv. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis. După închiderea contului dumneavoastră, datele dumneavoastră vor fi șterse.

 

Pentru Marketing Direct:

Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.

 

Pentru a vă optimiza experiența cu gourmetcoffee.ro, vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul dumneavoastră de cumpărături și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.

 

Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

 

* informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon;

* sexul (dacă alegeți să ne comunicați această informație);

* produse și oferte pe care ați făcut clic.

 

Dacă aveți un cont florariacupovesti.ro vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul cum ar fi:

 

* nume;

* adresă

* vârstă;

* istoricul comenzilor;

* cum ați navigat și pe ce ați făcut clic pe site.

 

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

 

* urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing

* modificând setările contului dumneavoastră pe gourmetcoffee.ro

 

Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul.  Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimele 24 de luni.  După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

 

Pentru Respectarea Obligatiilor legale:

Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților.

 

Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

 

Vom procesa următoarele categorii de date personale:

* numărul de client

* numărul comenzii

* numele

* adresa poștală

* suma tranzacției

* data tranzacției

 

Datele dumneavoastră vor fi transmise în cadrul firmei Gourmet Coffee SRL si vom distribui datele dvs. cu caracter personal companiilor IT care oferă soluții de sisteme contabile. 

Vom salva datele dvs. în conformitate cu reglementările de contabilitate din Romania.

Informatii colectate

Informaţiile pe care le colectăm de la clienţi ne ajută să personalizăm şi să îmbunătăţim în permanentă experienţa dvs. pe acest site. Tipurile de informaţii pe care le colectăm sunt:

 

Informaţiile pe care ni le furnizează clientul: primim şi stocăm orice informaţie pe care o introduceţi pe site-ul nostru sau pe care ne-o transmiteţi în orice alt mod. Puteţi alege să nu furnizaţi anumite informaţii, dar s-ar putea să nu puteţi profita de unele din caracteristicile site-ului. Noi folosim informaţiile pe care le furnizaţi în scopul de a răspunde solicitărilor dvs., pentru personalizarea cumpărăturilor dvs. viitoare, pentru a îmbunătăţi oferta noastră şi pentru a putea comunica cu dvs.

Informaţii automate: primim şi stocăm anumite tipuri de informaţii ori de câte ori interacţionaţi cu noi. De exemplu, se va colecta adresa IP a dispozitivului folosit si la fel ca multe site-uri Web, putem folosi „cookies” şi astfel obţinem anumite tipuri de informaţii, atunci când browser-ul Web accesează Florariacupovesti.ro sau reclame ale acesteia şi alt tip de conţinut oferit de către sau în numele Florariacupovesti.ro pe alte site-uri. Navigarea pe site poate plasa cookie-uri în scopuri de: eficientizare a performanţei site-ului, analiza vizitatorilor, geotargetting, de înregistrare, pentru publicitate.

Informaţii mobile: atunci când descărcaţi sau utilizaţi aplicaţii create de Gourmetcoffee.ro, putem primi informaţii despre locaţia şi dispozitivul dvs. mobil, inclusiv un identificator unic pentru dispozitivul dvs. Putem folosi aceste informaţii pentru a vă furniza servicii bazate pe locaţie, cum ar fi publicitate, rezultatele de căutare, precum şi alte tipuri de conţinut personalizat. Cele mai multe dispozitive mobile vă permit să dezactivaţi serviciile de localizare. Dacă aveţi întrebări despre cum să dezactivaţi serviciile de localizare ale dispozitivului, vă recomandăm să contactaţi operatorul dvs. de servicii de telefonie mobilă sau producătorul dispozitivului.

Informaţii din alte surse: cookie-urile sunt identificatori unici care se transferă la dispozitivul dvs. pentru a permite sistemelor noastre să recunoască dispozitivul dvs. şi pentru a vă oferi caracteristici, cum ar fi recomandări, reclame personalizate pe alte site-uri şi depozitarea de produse în coşul de cumpărături între două vizite. Secţiunea de Ajutor disponibilă pe cele mai multe browsere, vă poate ghida cum să preveniţi că browser-ul dvs. să accepte cookie-uri de la noi, cum să vă anunţe browser-ul când primiţi un cookie nou sau cum să dezactivaţi cookie-urile cu totul. Deoarece cookie-urile vă permit să profitaţi de unele caracteristici esenţiale ale site-ului Gourmetcoffee.ro, vă recomandăm să le lăsaţi activate.

Suplimentar faţă de cele prezentate mai sus, colectarea de date personale are loc şi atunci când efectuaţi o plată on-line prin intermediul soluţiei de plată electronică securizată oferită de partenerul nostru contractual. Formularele de plată on-line vor trebui completate cu toate informaţiile solicitate şi marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: băncile implicate în plăţile on-line, organismele internaţionale de carduri şi furnizori de servicii/produse, respective conform Legii 677/2001, către instituţiile abilitate. Prin continuarea tranzacţiei electronice prin intermediul website-ului nostru şi al procesatorului nostru de plăţi electronice vă exprimaţi consimţământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidenţă mixt (informatizat şi manual) al Gourmet Marketing Network SRL.

 

Site-ul gourmetcoffee.ro foloseste protocolul de comunicație Secure Hyper Text Transfer Protocol (HTTPS) cu scopul de a vă oferi o identificare criptată și sigură la server.  HTTPS este HTTP „încapsulat” cu ajutorul unui flux SSL/TLS – datele sunt criptate la server înainte de a fi trimise clientului, astfel încât simpla interceptare a acestora pe traseu să nu mai fie suficientă pentru a avea acces la informații.

 

Politica de Confidentialitate a fost revizuita in data de 25.01.2022

Shopping Cart
scroll-top